• Mat och Dryck

Kreativitet lekande lätt

Ofta är det de naturliga, enkla sakerna i livet som skänker störst glädje – något barn är väl medvetna om. Nu kan du släppa loss barnet inom dig med BillerudKorsnäs kallformbara papper FibreForm® och förvandla en vanlig kopp till en fantasifull färgexplosion med interaktiva 3D-effekter.

BillerudKorsnäs FibreForm® – Naturlig innovation!

Please accept Marketing cookies to view this content.

Den unika tekniken bakom BillerudKorsnäs FibreForm® möjliggör en djupare och mer komplex prägling och formning, för större och mer spännande 3D-effekter.

 

En FibreForm®-kopp mugg förstärker sinnesupplevelsen av att dricka varm dryck, uppfyller konsumenternas önskemål och bygger större varumärkeslojalitet. FibreForm® är dessutom en naturlig och hållbar lösning som bidrar positivt till framtiden och en sundare planet.

Nyskapande FibreForm®-koppar muggar i häpnadsväckande design förbättrar med andra ord konsumentens upplevelse och skapar ett bättre arv för kommande generationer. Ibland är kreativitet lekande lätt.

– Vad vill drömmer du om att skapa med BillerudKorsnäs FibreForm®?
Bara fantasin sätter gränserna.

Se även

Utmana ditt ekologiska avtryck

En stor del av vårt avfall är tyvärr inte komposterbart, och bör heller inte hanteras som sådant. Det tar i själva verket mycket längre tid än vi

Kommunikation genom förpackningar

På designbyrån NINE, som ingår i BillerudKorsnäskoncernen, tar man förpackningar på största allvar.

Uthållighetstest – håller papperspåsar måttet?

Hur användbar är egentligen en papperspåse? I den här korta filmen fokuserar vi på hur mycket vikt en papperspåse klarar av.