Sektionschef Driftsäkerhet Skärblacka

Jobbeskrivning

Vi på Billerud tror att när vi har morgondagen i åtanke gör vi vårt bästa idag. Tack vare våra medarbetare är vi ett världsledande företag inom vår bransch av förnybara papper- och förpackningsmaterial. Vill du uppnå din fulla potential och bidra till en hållbar morgondag? Bli en del av oss!

Vi söker nu en Sektionschef till underhåll

Till sektionen Driftsäkerhet inom underhåll söker vi nu en drivande person som med ett engagerande ledarskap och metodiskt arbetssätt kan fortsätta att utveckla vårt underhåll mot det vi kallar ”bästa arbetssätt” för en säker arbetsmiljö och hög produktionstillgänglighet.

Sektionen består av 28 medarbetare där du har direkt personalansvar för 10 personer varav två av dessa är gruppchefer. Du är en av fem sektionschefer och ingår i underhållsavdelningens ledningsgrupp och rapporterar till avdelningschefen för Underhåll. Tjänsten är tillsvidareanställning med tillsättning snarast.

På Billerud arbetar vi med ett hållbart ledarskap där våra medarbetare är vår viktigaste resurs och där du som sektionschef är en viktig förebild.

Vi sätter Safety First! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö. Läs mer om vårt Safety First initiativ här.

Kvalifikationer

Läs mer och ansök här

Personliga egenskaper

Läs mer och ansök här

Kontakta oss

I den här rekryteringen samarbetar Billerud med Jefferson Wells, ManpowerGroup AB. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Hanna Linderberg på 011-19 43 58 eller på hanna.lindeberg@jeffersonwells.se

Ansökningsinformation

Läs mer om tjänsten och ansök här!

Vill du gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att sätta kunden i fokus, våga prova nytt, driva förändring och värna om varandra. Billerud är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?