IT Service Specialist Finance

Jobbeskrivning

Vi på Billerud tror att när vi har morgondagen i åtanke gör vi vårt bästa idag. Tack vare våra medarbetare är vi ett världsledande företag inom vår bransch av förnybara papper- och förpackningsmaterial. Vill du uppnå din fulla potential och bidra till en hållbar morgondag? Bli en del av oss!

 

Vi söker nu en IT Service Specialist Finance till Billerud.

 

Du kommer vara placerad på huvudkontoret i Solna eller på något av Billeruds kontor i Gävle, Skärblacka, Frövi, Gruvön eller Karlsborg.

 

Som IT Service Specialist arbetar du inom förvaltning och utveckling av våra finanssystem tillsammans med en Service Manager och verksamhetsspecialister. Du stöttar verksamheten med tekniska lösningar och agerar som specialist inom olika områden i förvaltningen. Vi erbjuder möjligheten att utveckla rollen i linje med ditt intresse!

 

Rollen är direkt underställd IT Manager Group Services.


  
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara: 

 • Medverka vid felsökning av driftsproblem i system inom förvaltningsområdet

 • Medverka vid felsökning i integrationer
  Stötta verksamheten med support och framtagande av ny funktionalitet

 • Support och utveckling av system inom förvaltningsområdet

 • Håll dig uppdaterad med aktuell och ny teknik

 • Självständigt planera, prioritera och utföra uppgifter inom ditt kompetensområde.

 

Vi sätter Safety First! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö. Läs mer om vårt Safety First initiativ här

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Service Specialist Finance tror vi att du har:

 • Relevant akademisk examen inom IT, systemvetenskap eller motsvarande erfarenhet
 • Erfarenhet inom systemförvaltning och/eller systemutveckling
 • Erfarenhet av ekonomi- och affärssystem eller inom andra delar av ekonomiprocesser
 • Kunskaper om integrationstekniker
 • Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. För att lyckas i rollen krävs att du är en serviceinriktad person med stort intresse för IT-lösningar och tycka att det är roligt med personlig kontakt med slutanvändare. Vi ser att du är social, utåtriktad, engagerad i det du tar för dig och har förmågan att självständigt driva aktiviteter.

Våra värderingar är viktiga för oss och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra. 

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Katarina Kopkin, IT Manager Group Services på telefon 0723 108 100 eller katarina.kopkin@billerud.com.

Ansökningsinformation

Välkommen med din ansökan senast 28 mars.


Billerud är en jämställd arbetsgivare. Vi omfamnar mångfald och är engagerade i att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater. 

 
Varför oss? 

 • Möjlighet att arbeta i en framåtsträvande IT organisation
 • En möjlighet att bidra till en mer hållbar framtid 
 • Utvecklings- och karriärmöjligheter 
 • Prestationsbaserad bonus, tjänstepension och en rad olika förmåner enligt företagets policy. 
 • Möjlighet till hybridarbete enligt företagsstandard. 

 

Vår rekryteringsprocess innehåller intervjuer, rekryteringstester, referenstagning, alkohol- & drogtest samt bakgrundskontroll.

Vill du gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att sätta kunden i fokus, våga prova nytt, driva förändring och värna om varandra. Billerud är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?