Senior IT Specialist inom AD, Exchange & Teams

Jobbeskrivning

Vi på Billerud tror att när vi har morgondagen i åtanke gör vi vårt bästa idag. Tack vare våra medarbetare är vi ett världsledande företag inom vår bransch av förnybara papper- och förpackningsmaterial. Vill du uppnå din fulla potential och bidra till en hållbar morgondag? Bli en del av oss!

 

Vi söker nu en Senior IT Service Specialist inom områdena AD, Exchange och Teams

 

Placeringsort för rollen är på någon av våra produktionsenheter i Sverige så som Gruvön (Karlstad), Frövi (Örebro), Skärblacka (Norrköping), Karlsborg (Kalix) eller Gävle.

  

Du kommer att ingå i vårt End user service-team och ingå i förvaltningsgruppen som ansvarar för Digital Workplace. Teamet består av 12 personer som tillsammans ansvarar för Billeruds klientplattform.

 

Som IT-Service specialist kommer du att ansvara för dom klientrelaterade delarna i vårat Azure och On-Prem AD. Du ansvarar också för vår Exchange miljö On-Prem såväl som i M365. Din roll har också ansvar för uppsättning och drift av vår Teamsmiljö.


  
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara: 

 • Ansvara för områdena AD, Exchange och Teams

 • Delta i vårt Collaboration team inom förvaltningsområdet Digital Workplace

 

Vi sätter Safety First! Hos oss på Billerud ansvarar vi alla för att bidra till en säker arbetsmiljö. Läs mer om vårt Safety First initiativ här

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som Senior IT Service Specialist inom dessa områden tror vi att du har:

 • Minst 3 års erfarenhet av att driva en professionell specialistfunktion inom motsvarande områden
 • IT utbildning på högskola eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Mycket goda kunskaper om M365 och Windows server.
 • Baskunskaper inom TCP/IP baserade nätverk, IOS, Android, Microsofts applikationer, och Powershell
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. För att trivas i rollen tror vi att du har en hög ansvarskänsla och god förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete självständigt. Du gillar också att leverera god service och har ett genuint intresse för att lösa problem. Du ska också gilla att arbeta i team.
 

Våra värderingar är viktiga för oss och vi tror att du som söker känner igen dig i våra värdeord: Sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra. 


Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Gunnar Almroth, IT Manager EUS på gunnar.almroth@billerud.com

Ansökningsinformation

Välkommen med din ansökan senast 2023-06-06. 


Billerud är en jämställd arbetsgivare. Vi omfamnar mångfald och är engagerade i att skapa en inkluderande miljö för alla anställda och kandidater. 

 
Varför oss? 

 • Vi satsar stort på IT så var med och bli en del i vår växande IT-organisation
 • En möjlighet att bidra till en mer hållbar framtid 
 • Utvecklings- och karriärmöjligheter 
 • Prestationsbaserad bonus, tjänstepension och en rad olika förmåner enligt företagets policy. 
 • Möjlighet till hybridarbete enligt företagsstandard. 

 

Vår rekryteringsprocess innehåller intervjuer, rekryteringstester, referenstagning, alkohol- & drogtest samt bakgrundskontroll.

Vill du gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att sätta kunden i fokus, våga prova nytt, driva förändring och värna om varandra. Billerud är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?