Sektionschef KM7 Gruvön

Jobbeskrivning

Drömmer du om att göra skillnad varje dag, bidra till en hållbar framtid och samtidigt vara i teknikens framkant? Då är det dags att bli en del av Billerud!

Med hjälp av våra dedikerade medarbetare är vi ledande inom förnybara papper- och förpackningsmaterial, och vi strävar ständigt efter att förbättra och förnya.

För att fortsätta vår framgångsrika resa söker vi nu en Sektionschef för teknisk utveckling och optimering av vår KM7 maskin. Du får ett stort säkerhetsansvar och kommer att spela en avgörande roll i att utveckla vår maskin, förbättra vår säkerhetskultur och optimera våra arbetsmetoder.

Ditt uppdrag: att föra människa och maskin närmare varandra och föra KM7 in i framtiden.

I denna roll kommer du att vara med om att formgiva morgondagens teknik på vår allra senaste kartongmaskin. Du kommer att stå i centrum för en teknisk revolution, och det är du och ditt team som kommer att leda vägen.

Kvalifikationer

Som chef på Billerud får du rika möjligheter att utveckla både dig själv och verksamheten. Du kommer att vara en viktig del av ledningsgruppen på KM7 och rapportera direkt till kartongbrukschefen, och du kommer att ha ansvaret för vårt team av fem tekniker.

Som Sektionschef kommer du bland annat att:

• Utveckla ditt team och säkerställa att alla är väl insatta i våra arbetsrutiner och att dessa efterlevs.

• Använda tekniska lösningar för att ständigt förbättra tillgänglighet med bästa kvalité i världsklass.

Och inte nog med det, du kommer att jobba med framtidens teknik och dra nytta av digital transformation, prediktiv analys och Big Data. Allt för att driva innovation och hålla oss i framkant inom vår bransch.

 

Om du är redo att utmana normer, skapa framgång och skapa en mer hållbar framtid, är vi redo att välkomna dig till Billerud. Låt oss skapa framtiden tillsammans!

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Då du kommer ha många kontaktytor, både internt och externt, vi tror att du trivs med att samarbeta med olika personer och hantera många olika typer av frågeställningar. Du skall vara drivande och vara strategisk med ett stort kundfokus.

Vi förutsätter att du har ett genuint intresse för skydds- och säkerhetsarbete, är förbättringsinriktad och strävar mot en hållbar produktionsutveckling. Vi tror också att du har förmågan att se helheten. Du har integritet och är kommunikativ i ditt sätt.

Dina arbetsdagar kännetecknas av variation vilket innebär att du behöver trivas med att fatta beslut och utmana dig själv och andra.
Vi ser gärna att du känner igen dig i våra värderingar: Sätt kunden i fokus, Våga prova nytt, Driv förändring och Värna om varandra.

Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten är Du välkommen att kontakta avdelningschef Niklas Jansson, tel.nr; 0555-41850

Ansökningsinformation

Rekrytering sker löpande så vänta inte med sin ansökan!

Vill du gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att sätta kunden i fokus, våga prova nytt, driva förändring och värna om varandra. Billerud är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?