Gruppchef KM7 Gruvön

Jobbeskrivning

Drivs du av att utveckla både människa och teknik? Vi söker nu en gruppchef till vårt team på världens modernaste kartongbruk KM7 på Gruvöns bruk i Grums, då en av våra gruppchefer gått vidare till annan tjänst inom företaget. Vi söker dig med högt säkerhetstänk och brinner för att leda och utveckla ditt arbetslag. Förbättringar och utveckling sker i högt tempo med WCM struktur. Här får du leda en arbetsgrupp med skiftgående personal som i olika roller kör vår kartongmaskin.

Vi erbjuder:

* En plats i en modern organisation med goda värderingar och högt arbetsmiljöfokus.
* Utvecklingsmöjligheter i en spännande framtidsbransch.
* Ett stimulerande arbete med högt ansvarstagande och stora möjligheter till egen påverkan.


Gruppens primära uppgift är att på olika sätt skapa förutsättningar för säker och stabil produktion på vår kartongmaskin. Gruppchefens uppgift är primärt att leda, utveckla och säkerställa arbetet för sin arbetsgrupp på kort och lång sikt. Rollen innebär ett övergripande ansvar att säkerställa rätt prioritering för att skapa bästa möjliga förutsättningar för sina medarbetare. Gruppchef tillsammans med sitt skiftlag är resultatansvarig. Du arbetar tillsammans med dina medarbetare kontinuerligt 3-skift. Gott samarbete och kommunikation med övriga skiftlag och dagtidsorganisationen är en förutsättning för att lyckas.

Start så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

För att lyckas i tjänsten behöver du ha följande kvalifikationer:

* Erfarenhet av att leda andra.
* Erfarenhet från processindustri. Meriterande är processer inom kartong- och papperstillverkning.
* Förståelse för förändringsledning och drivkraften att genomföra de förändringar som är direkt kopplade till personal och process med ständiga verksamhetsförbättringar.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen krävs att du är en handlingskraftig person med förmågan att ta initiativ att genomföra de beslut som krävs för att nå bästa resultat. Vi söker dig med förmåga att lyfta blicken framåt, trivs med en aktiv närvaro i gruppen, som aktivt jobbar med att utmana och utveckla arbetssätt och ser värdet i ständiga förbättringar. Du har förmågan att vara lyhörd och möta dina kollegor respektfullt, prestigelöst och kommunikativt.

Kontakta oss

För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta sektionschef Mattias Ardesjö tel. 0555-412 05

Ansökningsinformation

Intervjuer kan förekomma under tiden så vänta inte med din ansökan! 

Vill du gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att sätta kunden i fokus, våga prova nytt, driva förändring och värna om varandra. Billerud är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?