• Konsument och Lyxvaror

Värde för premiumvarumärken

Är en konventionell förpackningslösning tillräckligt bra för dig? Eller är du ute efter en förhöjd kundupplevelse, mer kostnadseffektiva konverteringsprocesser, större funktionalitet eller en lättviktslösning för att göra besparingar och minska din miljöpåverkan? 
BillerudKorsnäs Carton Solutions erbjuder både optimerade och helt nya förpackningslösningar.

Please accept Marketing cookies to view this content.

Förpackningar har förmågan att förbättra eller försämra upplevelsen av varumärket. Ett premiumvarumärke bör inte ha medelmåttiga förpackningar. Och det gäller inte bara det visuella intrycket vid försäljningstillfället, utan också förpackningens strukturella design, användarvänlighet och hållbarhetsaspekter. Detta är avgörande. Förpackningen är din förbindelselänk med kunden. Därför är det viktigt att du vet vart du ska vända dig för att få expertråd. 

Se även

Carton Solutions

Vi tillhandahåller idéer om förpackningsdesign och processer – specialistkunskap som gör varumärkesförpackningar till något utöver det vanliga.

Trender som formar framtidens affärsperspektiv

I BillerudKorsnäs trendrapport presenterar vi sex perspektiv på hur vi kan svara på de megatrender som påverkar världen.

Traditionell rätt i modern förpackning

Vad händer när två innovativa matentusiaster utvecklar en ny förpackning till en traditionell tysk delikatess? Rätten får en modern twist.