Lärande och utveckling

På Billerud är vi övertygade om att våra medarbetares engagemang och insatser är nyckeln till organisationens utveckling. Vi strävar efter att utveckla våra medarbetare till att vara så bra de kan vara och att frigöra deras fulla potential.


Lärande och utveckling är ett brett begrepp som syftar till personlig och professionell utveckling. Detta uppnås genom olika former av utbildning och träning. Målet är att bibehålla och förbättra individens, gruppen och företagets övergripande framgång, strategi och vision om att bidra till en hållbar morgondag. Genom att arbeta med lärande och utveckling på ett strukturerat sätt säkerställer vi att Billerud både attraherar och utvecklar rätt kompetens för de behov som finns idag och imorgon.

 

Vårt kursutbud

Våra utbildningar består av en mix av obligatoriska och lokala utbildningskurser samt utbildningsprogram för både medarbetare och ledare. Läs mer om några exempel på utbildningar nedan.

Lokala utbildningar

På Billerud utvecklas våra medarbetare kontinuerligt i områden som regelverk, säkerhet, arbetsmiljö och mycket mera.

Medarbetarutbildningar

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett urval av olika e-learnings för alla våra medarbetare.

Ledarutbildningar

På Billerud vill vi ge våra ledare de bästa förutsättningar i sitt ledarskap. Vi erbjuder därför ett urval av både fysiska och digitala utbildningar till våra ledare.

Se även

Billerud Sustainable Leadership

Våra topp 150 ledare globalt har gemensamt utvecklat programmet, Sustainable Leadership.

Varför Billerud?

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och det är tack vare dem som vi är ett världsledande företag inom förnybart förpackningsmaterial.

Billerud Sustainable Employee

Vi investerar i våra medarbetare – därför byggde vi ett utbildningsprogram för alla våra medarbetare på Billerud.