Frövi/Rockhammar

I Frövi/Rockhammar produceras förpackningskartong och vätskekartong. Dessutom finns ett utvecklingscenter med expertishjälp inom förpackningsoptimering, trycksupport och konverteringssupport.

Om Frövi/Rockhammar

Vår produktionsanläggning i Frövi/Rockhammar, ett par mil norr om Örebro, är en världsledande tillverkare av förpackningskartong och vätskekartong avsedda för användare med mycket höga krav på effektiva, kreativa och funktionella förpackningslösningar. I Rockhammar produceras oblekt och blekt CTMP (kemitermomekanisk massa) för leverans i balad form till Frövi. Vätskekartongen används bland annat till förpackningar för mjölk, juice, yoghurt och andra flytande livsmedel. Förpackningskartongen används till högklassiga förpackningar för till exempel parfym, choklad, elektronik, exklusiva drycker, torra och frysta livsmedel. I Frövi/Rockhammar finns även ett utvecklingscenter och laboratorium med expertiskunskap inom förpackningsoptimering, trycksupport och konverteringssupport.

Se även:

Fakta

Produkter: Vätskekartong >, Förpackningskartong >

Marknadssegment: Mat & dryck >, Konsument & lyxvaror>

Produktionskapacitet: 500 000 ton/år

Antal anställda: 540

Relaterade länkar: Smarter Packaging Services >

Hållbarhet och dokument

Säkerheten först >

Hållbarhetsredovisning >

Certifikat och standarder >

Dokument entreprenörer >

 

Karriär

Billerud utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Är du intresserad av att arbeta med oss? Välkommen att besöka våra karriärsidor.

Besöksinformation


Billerud Frövi
Fröviforsvägen, 718 80 Frövi, Sverige

Please accept Marketing cookies to view this content.

 Kontaktinformation

Frövi Switchboard

+46 581 37 000