Utmärkelser

Vi är glada över att kunna säga att andra tycker att vi är en av de bästa arbetsplatserna. I flera mätningar visar det sig att Billerud placerar sig som en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Karriärföretag 2023

Efter utförlig granskning utser Karriärföretagen årligen Sveriges mest spännande företag att göra karriär på. Sveriges 100 karriärföretag har utsetts sedan 2011 för att framhäva arbetsgivare som kan erbjuda unika utmaningar och som med sitt genuina engagemang i medarbetarna är landets främsta arbetsgivare.

Billerud har utsetts till ett karriärföretag varje år sedan 2014. Ett certifierat Karriärföretag är en Svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalité i sitt employer branding arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till sina medarbetare. Tusentals företag granskas och utvärderas utifrån karriär- och utvecklingsmöjligheter, medarbetarengagemang, internationell räckvidd, internt och externt employer brand och mycket mer.

På Billerud arbetar vi med stort fokus på våra medarbetares personliga och hållbara utvecklingen. Vi är stolta över att vi under 2023 även fått utmärkelse av Karriärföretagen som ett topp 10 företag bland mest attraktiva arbetsgivare för studenter och akademiker med 1-8 års arbetslivserfarenhet efter examen.

Vi är ett talangföretag!

Årligen genomför 4potentials en omfattande talangstudie där deras 6000 medlemmar är med och utser årets talangföretag. Utmärkelsen tilldelas de företag som enligt 4potential och dess medlemmar jobbar framgångsrikt med att attrahera, utveckla och behålla talanger. Vi är stolta över att Billerud har blivit utsedda till ett talangföretag 2023!

 

Företags- och Karriärbarometern

När Sveriges studenter och unga som är nya på arbetsmarknaden röstar fram sina drömarbetsgivare placerar vi oss för 2022 igen bland landets 100 mest attraktiva arbetsgivare bland både studerande civil- samt högskoleingenjörer samt yrkesverksamma ingenjörer. Det visar den globala employer branding byrån, Universums, årliga undersökningar Företags- och Karriärbarometern. Totalt har över 250 företag medverkat i respektive undersökning och Företagsbarometern besvarades av över 25 000 svenska universitets- och högskolestudenter medan 31 000 yrkesverksammaingenjörer från olika branscher besvarade Karriärbarometern.

 

Young Professional Attraction Index

Billerud utsedd till ett av de 100 mest attraktiva arbetsgivarna för fjärde året i rad enligt unga som är nya på arbetsmarknaden i undersökning Young Professional Attraction Index 2022 (YPAI). Undersökningen har genomförts 6 år i rad av bemannings- och rekryteringsföretaget Academic Work, i nära samarbete med Kantar Sifo och hade senast över 15 000 svarande.

Se hela topplistan för YPAI 2022.

 

 

 

Se även

Titta på vår varumärkesfilm

Billeruds varumärkesfilm utmanar konventionella förpackningar genom att våga ställa de viktiga frågorna.

LinkedIn

Välkommen att följa oss på LinkedIn.

Lediga tjänster

Sök bland våra lediga tjänster här.