Livet på Billerud

Billerud har fler än 150 kompetensområden med tjänster utspridda över 13 länder vilket ger dig som vill, chans till ett globalt nätverk och arbete i en internationell miljö. Våra medarbetare delar vår vision och löfte om att skapa en bättre morgondag.

Som medarbetare hos oss kommer du märka av den passion som vi känner för våra produkter. Tack vare vårt fokus på innovation och ständiga förbättringar kommer det även för dig innebära att du kan öppna många dörrar till en mängd olika möjligheter och sporrande uppgifter.

Hos oss får man stort ansvar tidigt i karriären där vi tror på en öppen kommunikation och återkoppling kring prestationer i vardagen. Vi tycker om att ha roligt på jobbet, gillar att utmana och att bli utmanade. Var du än jobbar inom företaget blir du en del av ett ansvarsfullt och kompetent gäng som tillsammans arbetar för en hållbar morgondag.


Vilket jobb passar dig?

Hos oss finns det alltid plats för kompetenta och drivande medarbetare som vill vara med att utveckla företaget och sig själva. Lär känna vår organisation!

Du hittar våra tillgängliga jobb under lediga tjänster.

IT

Billeruds IT organisationen består av specialister som arbetar med att stötta vår stora globala organisation genom att ständigt driva förändring och optimera våra befintliga system och lösningar.

Operations

För att tillgodose våra kunders behov har vi på Billerud många betydelsefulla yrken som bidrar till att produktionen rullar under dygnets alla timmar. Tillsammans skapar vi en säker, trygg och inkluderande arbetsplats.

HR och kommunikation

På Billerud arbetar vi med att ge alla våra medarbetare rätt förutsättningar för att frigöra sin fulla potential samtidigt som vi säkerställer att vi når ut med både den interna och externa kommunikationen.

Logistik och affärsstöd

På Billerud arbetar vi nära anslutning till våra kunder med ambitionen att hitta de bästa tänkbara lösningarna. Lösningar som främjar vår vision - hållbar morgondag.

Inköp och wood supply

Vårt mål är att ta hand om skogens alla värden för en hållbar framtid. Vår råvaru- & inköpsorganisation är lokaliserad på alla våra enheter och säkerställer att vi tillverkar förpackningsmaterial av förnybara fiber och hållbara råvaror.

Försäljning och kundservice

Våra säljkontor finns etablerade på den globala marknaden. Organisationen är ständigt med att finna nya sätta att möta våra kunder och tillsammans med dem arbeta för en hållbar morgondag.

Marknad och hållbarhet

På Billerud är vår mission att skapa en hållbar morgondag. För att verkligen kunna bidra och inspirera arbetar vi ständigt med att analysera och lära känna vår marknad och våra kunder.

Innovation och utveckling

På Billeruds innovations- och utvecklingscenter vågar vi pröva nytt och driva förändring. Våra medarbetare utmanar ständigt konventionella metoder för framtidens lösningar.

Finans och juridik

Risk, analys samt att säkerställa att alla delar av vår verksamhet följer de krav och antar korrekta regler och ramverk, är en av många nyckelfaktorer som gör Billerud till en hållbar arbetsgivare.

Se även

Lär känna vår organisationsstruktur

Vår organisation följer affärsflödet och byggs runt tre huvudområden: Procurement & Wood Supply, Operations och Commercial & Sustainability.

Lediga tjänster

Är du intresserad av att arbeta inom Billerud? Sök bland våra lediga tjänster här.

LinkedIn

Välkommen att följa oss på LinkedIn.

Våra platser

Lär känna våra platser i Norden

Lär dig mer om våra sex pappersbruk och deras samhällen i Norden. Fem av dem är belägna i Sverige och ett i Finland.

Lär känna våra platser i USA

Läs om våra tre platser i USA, Escanaba och Quinnesec i Michigan och vår konverteringsanläggning i Wisconsin.

Lär känna våra kontor

Du hittar oss i mer än 19 länder världen över. Ta reda på mer om om vårt huvudkontor i Solna och vårt regionala kontor i Nordamerika.