Billerud QuickFill® Clean – ner till 0 % cementsvinn

Upp till 99 % dammreduktion

Ner till 0 % cementsvinn

100 % biologiskt nedbrytbart

Ökade intäkter

Billerud QuickFill® Clean-papperssäckar är så rena att de har positiv effekt på hela leveranskedjan. Hållbar produktpaketering, med exakt fyllning och ett minimalt produktsvinn, genererar högre förtjänst och en sundare arbetsmiljö.

Öka dina intäkter

Billerud QuickFill® Clean-papperssäckar är så rena att de har positiv effekt på hela leveranskedjan. Hållbar produktpaketering, med exakt fyllning och ett minimalt produktsvinn, genererar högre förtjänst och en sundare arbetsmiljö.

Inget cementsvinn

Som cementproducent vet du att 1–1,5 % cement går förlorad vid fyllning och hantering vid användning av vävda PP-säckar (polypropylen) eller perforerade papperssäckar. Med QuickFill Clean kan du byta från tre-lagers till två-lagers, och från två-lagers till ett-lagers, utan att kompromissa med säckens styrka. QuickFill Clean är extremt porös, vilket möjliggör effektiv fyllning utan överfyllning eller perforering. Räkna me

Lämna inga spår

Att inhalera cementdamm är extremt skadligt. QuickFill Clean-säckar ser till att cementen stannar där den hör hemma – i säcken. Inget cementdamm sprids varken under fyllning eller senare. Detta bidrar till en renare och hälsosammare miljö i fabriken, för kunden och i hela samhället. Det bevisar att QuickFill Clean på alla plan är lösningen för hållbar paketering av cement.

Läs mer om våra material och lösningar

Vi hjälper dig skapa nya papperssäckar eller optimera dina befintliga lösningar med förnybara och återvinningsbara förpackningsmaterial. Vår expertis och våra Sack Lab-tjänster sträcker sig från kunskap om förpackningstrender och innovationer, som vi kontinuerligt delar med oss av till dig, till vetenskapliga tester och analyser. Allt detta ger dig verkliga konkurrensfördelar.

Kunskapsdelning

Låt dig inspireras, lär dig mer, och ligg alltid i framkant genom våra Smarter Packaging-seminarier och vår expertkunskap inom olika typer av förpackningsmaterial, trender, innovationer och hållbarhet.

Förpackningsoptimering

Öka din konkurrensfördel genom att utnyttja vår ingenjörskunskap och låt oss utvärdera, förbättra och optimera dina nuvarande förpackningsslösningar.

Läs mer

Förpackningsinnovation

Få nya märkesfrämjande förpackningslösningar genom våra kunskapsdrivna innovationer och vår industriförpackningsdesign, som kan ersätta en mängd befintliga lösningar.

Läs mer

Inspiration

Läs om förpackningstrender och kundcase på vår engelska webbplats
Industri

QuickFill® Clean – andas naturligt

QuickFill Clean är den senaste innovationen inom cementindustrin och ger cementtillverkare som använder vävda polypropensäckar möjlighet att...
Industri Artikel

Tvåbladig brun Billerud QuickFill® SE 80 + 80g för 50 kg cement

Holcim använde sig av tvåbladskonstruktion, 90 + 90 g/m2, för sina femtiokilons cementsäckar.