Industri

För en framgångsrik industriell verksamhet är ökad effektivitet, smidiga processer och kontroll är kritiska faktorer. Våra starka, förnybara material och industriförpackningslösningar kan hjälpa dig på vägen och öka vinst och hållbarhet genom hela värdekedjan. Detta uppnår du både genom minskat svinn och genom förbättrad processeffektivitet. Våra innovativa säckar som Billerud QuickFill® Clean och våra avancerade wellpapplösningar för bilindustrin och tunga reservdelar är bra exempel.

Tillsammans med våra partners kan vi hjälpa dig ta kontrollen över din värdekedja. Göra dina förpackningar mer kostnadseffektiva genom hela produktlivscykeln. Sänka dina koldioxidutsläpp och öka användarupplevelsen.
Med förnybara och starka förpackningsmaterial, kreativ design och ett holistiskt förhållningssätt utvecklar vi förpackningslösningar som har direkt och positiv inverkan på din verksamhet. Det viktigaste: Vi kan hjälpa dig att få hållbara förpackningslösningar och material som ökar produktivitet och samtidigt reducerar materialåtgång, svinn och avfall.

Förpackningslösningar för industrin

Inspiration

Läs om förpackningstrender och kundcase på vår engelska webbplats.
Industri

QuickFill® Clean – andas naturligt

QuickFill Clean är den senaste innovationen inom cementindustrin och ger cementtillverkare som använder vävda polypropensäckar möjlighet att...

Utmana ditt ekologiska avtryck

En stor del av vårt avfall är tyvärr inte komposterbart, och bör heller inte hanteras som sådant. Det tar i själva verket mycket längre tid än...
Industri

Holcim – Lättare byggande

Holcim använde sig av tvåbladskonstruktion, 90 + 90 g/m2, för sina 50kg cementsäckar.