Varför Billerud?

Allt vi gör präglas av hållbarhet, inte bara våra produkter utan också våra medarbetare och ledare. Det är våra värderingar som gör oss till dem vi är: att vi värnar om varandra, driver förändring, vågar prova nytt och sätter kunden i fokus. Det är dessa värderingar som lägger grunden för vår verksamhet.

 

Våra värderingar

Sätt kunden i fokus

Vi skapar verkligt värde för våra kunder genom att förstå deras behov och utifrån det göra rätt prioriteringar i vårt dagliga arbete. Genom samarbete hjälper vi våra kunder att nå framgång.

Våga prova nytt

Vi som medarbetare utmanar oss själva, vågar testa och lära oss av våra misstag. Vi utmanar gamla sanningar och testar nya vägar på ett säkert sätt. Vi tar in olika perspektiv, och drar nytta av andras erfarenheter.

Driv förändring

Vi skapar förändring genom att vara drivande och aktivt deltagande i verksamheten. I samarbete hittar vi nycklar till framgång och vi firar våra framsteg och gemensamma segrar tillsammans. 

Värna om varandra

Vi sätter säkerheten främst och främjar hälsa och välbefinnande. Vi respekterar olikheter och värnar inkludering. Vi sprider arbetsglädje, motiverar och uppmuntrar.

Please accept Marketing cookies to view this content.

Kompensation och förmåner

Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs på arbetet och det är en självklarhet att en säker arbetsmiljö är en prioriterad fråga. Billerud arbetar aktivt med att hitta sätt som gör att alla medarbetare ges en möjlighet att finna en balans i tillvaron, oavsett vilka arbetsuppgifter eller arbetstider man har.

Alla våra anställda får ta del av företagets framgång och vinster i form av rörlig lön och bonus baserad på deras individuella prestationer.

Billerud finns på flera olika orter och i olika länder där ersättnings- och förmånsprogram utvecklas och används huvudsakligen landsvis.

Vi är även måna om att främja personlig och professionell utveckling. Därför erbjuder vi möjligheter till lärande bland annat genom våra utbildningsprogram för Hållbara medarbetare och Hållbart ledarskap.

Vill du veta mer? Utforska våra regionspecifika förmåner för Europa och Nordamerika (på engelska).

Varför ska du jobba hos oss?

Vi sätter säkerhet först

Säkerhet är grunden i allt vi gör och på Billerud vill vi engagera alla våra medarbetare till att förhindra tillbud och olyckor.

Hållbarhet i fokus

Vi tillverkar hållbart pappers- och förpackningsmaterial som används av miljontals människor varje dag.

Stabil framtid

Vi är ett företag med starka rötter i industrin och bra förutsättningar för en stabil framtid.

Utvecklingsmöjligheter

Vi ger möjlighet att utvecklas och lära nytt varje dag.

Se även

Billerud Sustainable Employee

Vi investerar i våra medarbetare – därför byggde vi ett utbildningsprogram för alla våra medarbetare på Billerud.

Lediga tjänster

Är du intresserad av att arbeta inom Billerud? Sök bland våra lediga tjänster här.

Billerud Sustainable Leadership

Våra topp 150 ledare globalt har gemensamt utvecklat programmet, Sustainable Leadership.

Vi sätter säkerheten först

Säkerhet är grunden i allt vårt arbete och på Billerud vill vi engagera alla våra medarbetare till att förhindra tillbud och olyckor. Läs mer.

Mångfald och inkludering

På Billerud månar vi om allas lika värde. Inkludering och mångfald ser vi som nycklar till att fortsätta växa och skapa globalt värde.

Lärande och utveckling

Vi strävar efter att utveckla våra medarbetare till att vara så bra de kan vara och att frigöra deras fulla potential.