Studenter

Som student har du möjligheten att vara med och påverka hur framtiden kommer att se ut. Billerud söker varje år drivna och nyfikna sommarjobbare, praktikanter och traineer som vill utmana förpackningsbranschen tillsammans med oss.

Hjälp oss att skapa en hållbar framtid

Vi erbjuder möjlighet till exjobb för dig som vill hjälpa oss att lösa kluriga utmaningar. Känner du för att ta ett första steg mot en hållbar karriär och bli en del av ett kompetent gäng i ett av Sveriges mest spännande företag?

Se våra lediga exjobb

 

Traineeprogram och yrkestraineeprogram

För dig som är student och på väg ut i arbetslivet har vi på Billerud två traineeprogram som är bra första steg till en professionell karriär inom företaget. Billeruds båda program ger dig som deltagare en naturlig och komplett introduktion till vår verksamhet. Som deltagare blir du insatt i hela produktionsprocessen som krävs för att skapa förstklassiga och förnybara material.

Läs mer om våra traineeprogram

Nytänkande studenter

Varje år genomför Billerud tävlingar för studenter. Exempelvis Pack Challenge som tillsammans med dotterbolaget NINE och Berghs School of Communication startades som en tävling och numera är en hel kurs på Berghs. Syftet är att säkerställa att morgondagens förpackningsdesigners tänker i innovativa och hållbara banor. 

Please accept Marketing cookies to view this content.Se även

Varför Billerud?

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och det är tack vare dem som vi är ett världsledande företag inom förnybart förpackningsmaterial.

Börja hos oss som Trainee

Att börja som trainee hos oss ger dig möjligheter att få en bred förståelse för vår verksamhet och organisation.

Sommarjobba hos oss!

Vi erbjuder fantastiska möjligheter för dig som både vill ha bra erfarenheter för framtiden och arbeta för en mer hållbar framtid.