Student

Som student har du många möjligheter att vara med och påverka hur framtiden kommer att se ut. Billerud söker varje år drivna och nyfikna sommarjobbare, praktikanter och traineer som vill utmana förpackningsbranschen tillsammans med oss.

Hjälp oss att skapa en hållbar framtid

Vi erbjuder även möjlighet till stimulerande exjobb för dig som vill hjälpa oss att lösa kluriga utmaningar. Känner du för att ta ett första steg mot en hållbar karriär och bli en del av ett kompetent gäng i ett av Sveriges mest spännande företag? Läs då mer under diverse länk. Vi inväntar din ansökan.

 

Traineeprogram och yrkestraineeprogram

För dig som är student och är på väg ut i arbetslivet har vi på Billerud två traineeprogram som är ett smart första steg till en professionell karriär inom företaget. Billeruds båda program ger dig som deltagare en naturlig och komplett introduktion till vår verksamhet. Som deltagare blir du insatt i hela produktionsprocessen som krävs för att skapa förstklassiga och förnybara material. Läs mer under respektive traineeprogram.

Nytänkande studenter

Varje år genomför Billerud tävlingar som involverar studenter. Exempelvis Pack Challenge som tillsammans med dotterbolaget NINE och Berghs School of Communication startade som en tävling och numera är en hel kurs på Berghs. Syftet är att säkerställa att morgondagens förpackningsdesigners tänker i innovativa och hållbara banor.

 

Se även

LinkedIn

Välkommen att följa oss på LinkedIn.

The Trainee Blog

Är du nyfiken på vad det innebär att vara trainee på Billerud? Följ traineerna på bloggen här.

Billerud i världen

Billeruds försäljningsorganisation verkar för att betjäna alla 1100 kunder på ett effektivt sätt över hela världen. Klicka här.