Quinnesec

I Quinnesec producerar vi kortfibrig sulfatmassa, grafiskt papper och specialpapper. Vårt papper används inom kommersiellt tryck, media och marknadsföring.

Om Quinnesec

Vår produktionsenhet i Quinnesec är belägen i Michigans Upper Peninsula i sydöstra hörnet av Dickinson County. Bruket är en ledande tillverkare inom bestrukna ark, bestruket webb, bestrukna digitala och Inkjet, etikettpapper och massa. Det grafiska pappret är perfekt för tryckkommunikation och etikettpappret är utvecklat för att prestera i komplexa tekniska tillämpningar. Vid vår produktionsenhet i Quinnesec producerar vi även Quinnesec® Hi-Maple Pulp, en av branschens främsta massasorter.

Sedan 2001 har Quinnesec varit certifierad av Occupational Safety and Health Administration (OSHA) som en Star facility inom ramen för Michigan Voluntary Protection Program (MVPP). MVPP Star-utmärkelsen är den högsta erkännandet för arbetsmiljöprogram och prestation i delstaten Michigan.

Fakta

Produkter: Bestrukna ark, Bestruket webb, Bestrukna digitala och InkJet, Etikettpapper

Produktionskapacitet: 430 000 ton/år papperskapacitet och 210 000 ton/år massakapacitet

Antal anställda: 430 anställda

Relaterade länkar: Brukets faktablad (eng)

Hållbarhet och dokument

Säkerheten först >

Hållbarhetsredovisning >

Certifikat och standarder >

Karriär

Billerud utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Är du intresserad av att arbeta med oss? Välkommen att besöka våra karriärsidor.

Besöks- och kontaktinformation

Quinnesec Mill

W6791 US Highway 2 Quinnesec, MI 49876

Mailing Address
P.O. Box 211, Norway MI 49870