IT på Billerud

Upptäck de spännande möjligheterna som finns inom IT hos Billerud. Vi är en ledande leverantör av hållbara förpacknings­lösningar och söker alltid efter talangfulla individer som vill bli en del av vårt team. Vår IT-avdelningen har en avgörande roll i att driva innovation och effektivitet i hela organisationen.

Ta en titt på filmen för att få en inblick i IT på Billerud

Please accept Marketing cookies to view this content.

Är du intresserad av att göra karriär inom IT?

Billeruds funktion för IT spelar en avgörande roll för vår verksamhets framgång och stödjer hela gruppen globalt. Vi är ett team på ungefär 150 ledare och specialister som finns representerade på alla våra produktionsplatser och geografier. Vi har en tydlig förvaltning och arbetar tillsammans med andra delar av vår verksamhet. Att utmana det konventionella och skapa värde är en del av vem vi är.

På Billerud är vår IT-avdelning ansvariga för att implementera, underhålla system och teknologi som stödjer vår produktion och driver affärstillväxt. Från att utveckla nya digitala lösningar för att effektivisera processer till att säkerställa säkerhet och tillförlitlighet i vår IT infrastruktur, är våra IT-specialister avgörande för vår förmåga att vara konkurrenskraftiga och möta kraven hos våra kunder.

En karriär inom IT på Billerud erbjuder möjlighet att arbeta med innovativa projekt och göra en verklig skillnad i en dynamisk och växande industri.

Se våra lediga tjänster

Träffa vårt team

Manager IT Development

” Vi levererar, utvecklar och förändrar IT-lösningar i en ständigt pågående produktion, det är både spännande och utmanande ” - Jonas, Manager IT Development

Manager IT Group Services

”Jag ser mig själv som bryggan mellan IT och verksamheten” - Katarina, Manager IT Group Services

Chief Information Officer

”IT organisationen är stor nog att göra skillnad, liten nog att göra det snabbt” - Jens, CIO

Varför ska du jobba hos oss?

Vi sätter säkerhet först

Säkerhet är grunden i allt vi gör och på Billerud vill vi engagera alla våra medarbetare till att förhindra tillbud och olyckor.

Hållbarhet i fokus

Vi tillverkar hållbart pappers- och förpackningsmaterial som används av miljontals människor varje dag.

Stabil framtid

Vi är ett företag med starka rötter i industrin och bra förutsättningar för en stabil framtid.

Utvecklingsmöjligheter

Vi ger möjlighet att utvecklas och lära nytt varje dag.

Visste du att...

...en av våra maskiner processar lika många bilder varje dag som hela Facebook (i syfte att kontrollera kvalitén på vårt papper)

...vi har fler än 2000 databaser och 10 datacenter

...vi introducerade datorstyrning i vår produktion 1964

...vi har jobbat med machine learning sedan 1990-talet

Hitta din nästa utmaning

Vi söker alltid efter personer med olika nivåer av tidigare erfarenhet inom områden som mjukvaruutveckling, nätverksteknik, dataanalys och säkerhet. Om du har passion för teknik och en önskan att göra verklig skillnad, klicka dig vidare och utforska våra karriärmöjligheterna på Billerud. Ansök nu och ta nästa steg i din IT-karriär!
Se våra tjänster och ansök