Hållbara medarbetare

Vi investerar i våra medarbetare och det är därför vi byggde ett program för alla våra medarbetare. Syftet med programmet är att nå vår strategi och att stärka vår gemensamma kultur och värderingar som Ett Billerud.

Hållbara medarbetare-programmet går hand i hand med vårt program för ledare, Hållbart ledarskap. Programmet består av förväntningarna på våra medarbetare samt stöd och utbildning för att hjälpa våra medarbetare att utvecklas och nå dessa förväntningar. Kärnan i programmet är medarbetaren själv medarbetarens självledarskap och hur medarbetaren fortsätter att utvecklas som individ och anställd.

Programmet är byggt av oss och för oss. Under 2022 lanserade vi också en lärplattform där vi bygger och lägger till relevanta utbildningar för att hjälpa våra medarbetare att stärkas ytterligare. Vi har byggt en alldeles egen akademi för våra medarbetare, Sustainable Employee Academy, med en e-utbildning som en del av introduktionen för programmet Hållbara medarbetare och flera utbildningskurser tillgängliga när du sedan fortsätter din resa med oss. 

Läs även om Sustainable leadership-programmet