Escanaba

I Escanaba producerar vi grafiskt papper för kommersiellt tryck och reklam, samt specialpapper som används till etiketter.

Om Escanaba

Escanabas produktionsenhet är belägen vid Little Bay de Noc i Delta County, i Upper Peninsula of Michigan. Det är en branschledande tillverkare av bestrukna ark, bestruket webb, bestrukna digitala och bläckstråle samt etikettpapper. Vår branschledande innovation och passion för att skapa det bästa grafiska pappret riktar sig till användare med höga krav inom tryckt kommunikation. Våra etikettpapper är tillverkade för att prestera i en mängd olika komplexa, krävande och tekniska ändamål.

Escanabas 810 hektar stora anläggning har en kraftmassafabrik, massabruk med mekanisk slipning, tre pappersmaskiner, en massatork, tre skrapbeläggningsmaskiner, sex kalendrar och sex lindningsmaskiner. Escanaba är en fullt integrerad fabrik som producerar sina egna träflisar, massa och energi.

Fakta

Produkter: Bestrukna ark, Bestruket webb, Bestrukna digitala och InkJet, Etikettpapper

Produktionskapacitet: 660 000 ton/år

Antal anställda: 860 anställda

Relaterade länkar: Brukets faktablad (eng)

Hållbarhet och dokument

Säkerheten först >

Hållbarhetsredovisning >

Certifikat och standarder >

Säkerhetsorientering för entreprenörer (eng) >

Karriär

Billerud utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Är du intresserad av att arbeta med oss? Välkommen att besöka våra karriärsidor.

Besöks- och kontaktinformation

Escanaba Mill 

Besöksadress:
7100 County Road 426 M.5 Rd
Escanaba, MI 49829

Postadress:
PO Box 757
Escanaba, MI 49829

Leveranslastbilar, pappersleveranser med mera:
7061 Mead Back Gate O.25 LN
Gladstone, MI 49837