Vi utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid

Billerud levererar papper och förpackningsmaterial som utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Vi är ett världsledande företag inom pappers- och förpackningsmaterial av premiumkvalitet tillverkade i nyfiber, och har ett starkt engagemang för hållbarhet, kvalitet och kundvärde.

BillerudKorsnäs blir Billerud

Den 12 oktober 2022, förenklade BillerudKorsnäs sitt namn till Billerud för att tillmötesgå sina internationella kunders behov. Namnbytet är helt i linje med företagets strategi att expandera i Nordamerika och att fortsätta driva hållbar tillväxt på globala marknader. Det är helt enkelt lättare att säga Billerud.

Vår plattform

Billeruds strategi 2030

Billerud har stora möjligheter givet de marknadstrender vi ser, villka ökar efterfrågan på våra förnybara, högkvalitativa produkter.

Våra produktområden

Vi utvecklar och marknadsför högkvalitativa material och smartare lösningar till förpackningstillverkare, konverterare och varumärkesägare.

Vår syn på hållbarhet

En proaktiv ledning i omställningen till ett cirkulärt samhälle med förpackningslösningar som är förnybara, återvinningsbara och klimateffektiva

Produktionsanläggningar

Våra anläggningar är omgärdade av vackra skogar och vattendrag. Klicka här för att läsa mer om var vi finns i världen.

Nyckelfakta

Grundad
2012
Anställda
5800
Produktionsenheter
Sverige, Finland och USA
Nettomsättning
SEK 42,6 mdr
Bruk
9
Customer service centers
I 16 marknader

Kontakt

Billerud AB

PO Box 703

SE-169 27 Solna

Sverige

Kontakta oss via e-post

 

08 553 335 00 Billerud i världen