Supply Chain Support

Bra supply chain support innebär enkelhet och smidiga processer. Snabba svar och en vilja att hjälpa till. Pålitlig tillgänglighet och leveransprecision. Vi jobbar varje dag med målsättningen att det ska vara så enkelt som möjligt att göra affärer med oss.

SERVICE I VÄRLDSKLASS

Skräddarsydda servicepaket

Leveransmodeller, logistiktjänster och samarbetsrutiner är skräddarsydda för att passa dina krav och behov. Vi mäter vår prestation i OTIF – On Time In Full (andel punktliga, kompletta leveranser). Vår leveransprecision är 91 %! Du kan få service digitalt också. Med vår webbportal kan du hantera all order management online dygnet runt.

Teknisk support

Vi ger all den tekniska support du kan tänkas behöva. Det innebär att vi erbjuder en komplett uppsättning tjänster, från proaktiva konsulttjänster till praktisk support på plats närhelst du behöver det. Vi övervakar provkörningar, löser problem som kan uppstå och finns tillgängliga hela tiden för att säkerställa produktivitet och kvalitet.

Din egen servicespecialist

Hos oss har du en kontaktperson som är servicespecialist, någon som kan din affär och i de flesta fall talar ditt eget språk. Servicespecialisten ger dig full support när det gäller order management, produktionsplanering, tillgänglighet och leveranser – allt för att säkerställa smidiga processer.

Beställ provboken

För mer information, prover och demonstratorer, kontakta din säljare.