Jobba hos oss

Billerud har fler än 150 kompetensområden som täcker allt från skogsbruk till tillverkning av papper och förpackningslösningar med rätt material, funktion och design. Tjänsterna är utspridda över 13 länder vilket ger dig som vill, chans till ett globalt nätverk och arbete i en internationell miljö.

Som medarbetare hos oss kommer du att kunna lära dig av människor som har lång erfarenhet och tillhör de allra bästa inom sitt område. Du kommer också att märka av den passion som vi känner för produkterna. Tack vare vårt fokus på innovation och ständiga förbättringar kommer det även för dig innebära att du kan öppna många dörrar till en mängd olika möjligheter och sporrande uppgifter.

Nyckeln till att lyckas inom Billerud ligger i att våga ta initiativ för att bidra till företagets framgång. Hos oss får man stort ansvar tidigt i karriären där vi tror på en öppen kommunikation och återkoppling kring prestationer i vardagen. Vi tycker om att ha roligt på jobbet, gillar att utmana och att bli utmanade. Var du än jobbar inom företaget blir du en del av ett ansvarsfullt och kompetent gäng som samarbetar för en hållbar framtid.

Hos oss finns det alltid plats för kompetenta och drivande medarbetare som vill vara med att utveckla företaget och sig själva. Se vilka intressanta tjänster du passar för under lediga tjänster.

LinkedIn

Välkommen att följa oss på LinkedIn.

Sommarjobba hos oss!

Vi erbjuder fantastiska möjligheter för dig som både vill ha bra erfarenheter för framtiden och arbeta för en mer hållbar framtid.

Här finns vi

Våra produktionsanläggningar är omgärdade av vackra skogar och vattendrag. Klicka här för att se var vi finns.

Yrkestraineeprogram

Läs mer och ansök till vårt yrkestranieeprogram

Billerud Sustainable Leadership

Våra topp 150 ledare globalt har gemensamt utvecklat programmet, Sustainable Leadership. Läs mer

Träffa vårt IT Team

Är du intresserad av att göra en karriär inom IT?