Nyhet
5 okt 2017, 13:55 CET

BillerudKorsnäs Paulina Ekvall är årets Personaldirektör Emeritus 2017

Under gårdagens Universum Talent Excellence Summit & Award tilldelades BillerudKorsnäs personaldirektör Paulina Ekvall pris som årets Personaldirektör 2017.

Den 4 oktober arrangerade employer branding byrån Universum sitt årliga evenemang Talent Excellence Summit & Awards för att belysa personer och organisationer som under 2017 varit framträdande inom employer branding mot young professionals.

Paulina Ekvall, BillerudKorsnäs personaldirektör, uppmärksammades och fick motta utmärkelsen Årets Emeritus/Personaldirektör. Priset delas ut till en engagerad person som med lång och gedigen erfarenhet har utmärkt sig extra inom employer branding-frågor samt har lyckats skapa attraktivitet och engagemang i frågan inom HR, ledningsgrupp och företaget i stort.

Employer Branding ligger mig varmt om hjärtat och är en fråga av största vikt för oss på BillerudKorsnäs. Därför är det väldigt kul att vi uppmärksammas på det här sättet. Vi kommer fortsätta att utveckla vårt employer branding arbete för att sticka ut i den tuffa konkurrensen om arbetskraften och attrahera framtida kollegor som vill vara med på vår resa att utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid
Paulina Ekvall, personaldirektör BillerudKorsnäs

Bland de främsta inom Employer Brand i Sverige

BillerudKorsnäs var även nominerad till kategorin Årets Employer Branding Företag, vilket tilldelas företag som under året har lyckats attrahera stora grupper studenter och akademiker som befinner sig i början av sina karriärer. I år tilldelades BillerudKorsnäs en hedrande delad andraplats.

Att vara med bland de absolut främsta i Sverige inom Employer Branding känns fantastisk och är ett kvitto på att vi har lyckats visa på de spännande möjligheter som finns inom BillerudKorsnäs. Vi kommer fortsätta att utveckla vårt arbete på området och hitta nya innovativa sätt för oss att sticka ut bland de svenska industriföretagen
Paulina Ekvall

Om Paulina Ekvall

Nuvarande roll: (SVP HR) Personaldirektör BillerudKorsnäs

Bakgrund: HR-direktör Arla Foods, HR VP Nordic på Unilever, dessförinnan liknande roller på Johnson & Johnson, Pfizer Consumer Healthcare och Kriminalvården.

Utmärkelser: Årets personaldirektör Emeritus 2017, Universum; Årets HR-chef 2015, Human Growth Award/Wise Group; Sweden’s best employer branding person of the year 2012, Universum.