Nyhet
27 mar 2024, 16:45 CET

Billerud toppar 4Potentials lista som den bästa arbetsgivaren

Vi är hedrade över att bli erkända som den bästa arbetsgivaren av 4Potentials för 2024. Denna ansedda utmärkelse understryker Billeruds engagemang för att vårda talang och erbjuda värdefulla karriärmöjligheter.

Utmärkelsen av 4Potentials, en framstående organisation för talangerkännande, belyser Billeruds engagemang för att skapa en miljö där anställda kan utvecklas och utmärka sig.

Varje år genomför 4Potentials en omfattande talangstudie med sina 6 000 medlemmar för att identifiera företag som framgångsrikt lockar, utvecklar och behåller talang. Billeruds förstaplats återspeglar dess stadiga engagemang för att vårda en kultur av lärande, inkludering och innovation.

"Vi är glada och ödmjuka över att bli erkända som den bästa arbetsgivaren av 4Potentials," säger Jimmy Hayashi, Director of People Development på Billerud. "Denna utmärkelse reflekterar vårt engagemang att driva förändring genom våra hållbara ledare, samt skapandet av en kultur där inkludering och lärande ger goda förutsättningar att prestera och attrahera topptalanger till Billerud."

Billeruds åtagande att forma hållbara medarbetare och ledare fortsätter att driva dess framgång som en eftertraktad arbetsgivare. Detta erkännande från 4Potentials stärker ytterligare företagets position som ledare inom talanghantering och företagskultur.

Läs mer om våra utmärkelser