Pressmeddelande
15 jan 2024, 9:00 CET

Robert Pletzin blir ny presschef på Billerud

Från den 1 april är Robert Pletzin ny presschef på Billerud. Robert har lång erfarenhet av ledande pressbefattningar i bolag med internationella inslag samt bakgrund som ekonomijournalist.

– Jag ser verkligen fram emot att bli en del av Billerud och med min erfarenhet vara med och utveckla företagets presskommunikation. Billerud är en spännande koncern som ligger långt framme gällande hållbarhet vilket passar mig perfekt, säger Robert Pletzin, tillträdande presschef på Billerud.

Robert kommer närmast från jobbet som presschef på Swedavia och har även bakgrund från ledande pressbefattningar inom Vattenfall. Han har dessutom erfarenhet som ekonomireporter på bland annat Dagens Industri, Nyhetsbyrån Direkt och korrespondent för nyhetsbyrån Reuters.

Billerud är ett världsledande företag inom högpresterande pappers- och förpackningsmaterial tillverkade av träfiber med ett starkt engagemang för hållbarhet, kvalitet och kundvärde. Företaget har nio produktionsenheter i Sverige, USA och Finland, cirka 6100 anställda i fler än 13 länder och kunder i fler än 100 länder. Billerud är noterat på Nasdaq Stockholm.

För mer information:
Niclas Brantingson, kommunikationsdirektör, Billerud, 070-362 03 99
Billeruds presstjänst, 0920-24 04 91, press@billerud.com


Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 15 januari 2024 kl. 09.00 CEST.