Tänk om förpackningar bara kunde försvinna?

Den ökande mängden byggprojekt i vår växande värld skapar en allt större efterfrågan på byggmaterial och förpackningar. Det fick oss att fundera: Tänk om de här förpackningarna bara kunde försvinna? Så vi utvecklade D-Sack® – cementsäcken som försvinner i cementblandaren.

Vetenskap. Inte magi.

D-Sack® är vår cementsäck av papper som försvinner i cementblandaren, vilket minimerar cementsvinn, eliminerar avfallshantering och sparar tid samtidigt som arbetsplatsen blir renare, säkrare och hälsosammare. D-Sack är resultatet av innovativ utveckling och en patenterad 2-bladslösning med barriärfunktion.

Please accept Marketing cookies to view this content.

D-Sacks® fördelar

Ingen förlorad tid

Inga tomma förpackningar

Inga negativa hälsoaspekter

D-Sack har utmärkt prestanda i både fyllningsprocess, transport och lagerhållning. Den sönderfaller enbart när den utsätts för den mekaniska bearbetningen i blandaren tillsammans med vatten, sand och grus.

30% lägre klimatpåverkan

D- Sack® har 30% lägre klimatpåverkan än konventionella cementsäckar. En livscykelanalys utförd av det Svenska Miljöforskningsinstitut IVL bekräftar att D-Sack® i ett hundraårigt perspektiv är en CO2-sänka, eftersom koldioxiden som binds när träden växer och sedan införlivas i papperet fångas den färdiga betongstrukturen.

Läs mer om våra material och lösningar

Vi hjälper dig skapa nya papperssäckar eller optimera dina befintliga lösningar med förnybara och återvinningsbara förpackningsmaterial. Vår expertis och våra Sack Lab-tjänster sträcker sig från kunskap om förpackningstrender och innovationer, som vi kontinuerligt delar med oss av till dig, till vetenskapliga tester och analyser. Allt detta ger dig verkliga konkurrensfördelar.

Kunskapsdelning

Låt dig inspireras, lär dig mer, och ligg alltid i framkant genom våra Smarter Packaging-seminarier och vår expertkunskap inom olika typer av förpackningsmaterial, trender, innovationer och hållbarhet.

Förpackningsoptimering

Öka din konkurrensfördel genom att utnyttja vår ingenjörskunskap och låt oss utvärdera, förbättra och optimera dina nuvarande förpackningsslösningar.

Läs mer

Förpackningsinnovation

Få nya märkesfrämjande förpackningslösningar genom våra kunskapsdrivna innovationer och vår industriförpackningsdesign, som kan ersätta en mängd befintliga lösningar.

Läs mer

Inspiration

Läs om förpackningstrender och kundcase på vår engelska webbplats
Industri

QuickFill® Clean – andas naturligt

QuickFill Clean är den senaste innovationen inom cementindustrin och ger cementtillverkare som använder vävda polypropensäckar möjlighet att...
Industri Artikel

Tvåbladig brun Billerud QuickFill® SE 80 + 80g för 50 kg cement

Holcim använde sig av tvåbladskonstruktion, 90 + 90 g/m2, för sina femtiokilons cementsäckar.