Nyhet
11 jan 2018, 12:02 CET

BillerudKorsnäs design- och innovationsbyrå Nine växer ihop med varumärkesbyrån Grow

Design- och innovationsbyrån Nine, där BillerudKorsnäs sedan länge har varit majoritetsägare, meddelar idag att de går samman med nordiska varumärkesbyrån Grow under det gemensamma namnet Grow. Genom sammanslagningen skapas ett nytt unikt marknadserbjudande inom strategisk affärsutveckling, varumärkesutveckling och innovation med koppling till förpackningsdesign. BillerudKorsnäs blir ägare med en minoritetsandel i det nya bolaget.

Grow, med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Helsingfors, Oslo och New York, kommer nu att vidareutveckla erbjudandet för att täcka allt från varumärkestrategi, design och konceptualisering till innovationsstrategi, produkt- och tjänstedesign.


För BillerudKorsnäs ligger delägarskapet i Grow i linje med missionen att utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid. Genom ett gemensamt insikts- och utvecklingsarbete ges möjlighet att till nya målgrupper, främst varumärkesägare, tydligt åskådliggöra värdet av, och tillhandahålla, hållbara förpackningsmaterial och -lösningar.

 Läs Grows pressmeddelande om sammanslagningen här