• Mat och Dryck

Kreativitet lekande lätt

Ofta är det de naturliga, enkla sakerna i livet som skänker störst glädje – något barn är väl medvetna om. Nu kan du släppa loss barnet inom dig med BillerudKorsnäs kallformbara papper FibreForm® och förvandla en vanlig kopp till en fantasifull färgexplosion med interaktiva 3D-effekter.

BillerudKorsnäs FibreForm® – Naturlig innovation!

Please accept Marketing cookies to view this content.

Den unika tekniken bakom BillerudKorsnäs FibreForm® möjliggör en djupare och mer komplex prägling och formning, för större och mer spännande 3D-effekter.

A white paper cup with a few crayons inside.

 

White paper cup from Billerud adorned with outward-formed bumps representing various children's toys such as a duck, toy car, boat, and a soft air ball. The toys are depicted in vibrant primary colors.

En FibreForm®-kopp mugg förstärker sinnesupplevelsen av att dricka varm dryck, uppfyller konsumenternas önskemål och bygger större varumärkeslojalitet. FibreForm® är dessutom en naturlig och hållbar lösning som bidrar positivt till framtiden och en sundare planet.

Nyskapande FibreForm®-koppar muggar i häpnadsväckande design förbättrar med andra ord konsumentens upplevelse och skapar ett bättre arv för kommande generationer. Ibland är kreativitet lekande lätt.

Text in playful colours saying, Now it is your turn.

– Vad vill drömmer du om att skapa med BillerudKorsnäs FibreForm®?
Bara fantasin sätter gränserna.

Se även

Utmana ditt ekologiska avtryck

En stor del av vårt avfall är tyvärr inte komposterbart, och bör heller inte hanteras som sådant. Det tar i själva verket mycket längre tid än vi

Kommunikation genom förpackningar

På designbyrån NINE, som ingår i BillerudKorsnäskoncernen, tar man förpackningar på största allvar.

Uthållighetstest – håller papperspåsar måttet?

Hur användbar är egentligen en papperspåse? I den här korta filmen fokuserar vi på hur mycket vikt en papperspåse klarar av.