Billerud Prime – ett säckpapper med styrka, stadga och hög tryckbarhet

Billerud Prime-sortimentet är ett säckpapper för öppna säckar som erbjuder exceptionell kvalitet och beständighet, vilket ger överlägsen produktivitet i konverteringsmaskiner. Alla Primeprodukter är 100 % nyfiberbaserade och tillverkas i enlighet med FDA och BFRs rekommendationer.

Produktsortiment

Produkt Konverteringsförmåga Styrka Tryckbarhet
BillerudKorsnäs Prime Brown (70-100 g/m²)
Brunt säckpapper som rekommenderas för öppna säckar med höga krav på styrka och styvhet BillerudKorsnäs Prime Brown specifikation

Ladda ner

Vi står till tjänst och tillför mervärde

Vi arbetar hårt för att säkerställa att du har enkel och oavbruten tillgång till vårt säckpapper och för att ge dig support när det behövs. Vi kan alltid förse dig med den bästa leveransmodellen oavsett var du befinner dig i världen. Billeruds Sack Lab hjälper dig optimera din förpackningsproduktion. Om du behöver teknisk rådgivning kan du dra nytta av vår support. Vårt globala nätverk ligger till grund för våra tjänster och är en enastående tillgång. Utnyttja den gärna till fullo.

Logistik och leverans

För att säkerställa sömlös leverans och en effektiv process svarar vårt hängivna supportteam på ditt samtal utan dröjsmål.

  • Orderbekräftelse
  • Avvikelserapporter
  • Punktlighet med fullständig spårbarhet

Teknisk service

Vår tekniska expertis finns tillgänglig för att säkerställa att materialet vi levererar till dig fungerar så smidigt och effektivt som möjligt. Dra nytta av vår kunskap och expertis.

  • Proaktiv konsultation
  • Workshops och utbildning
  • Expertsupport

Smarter Packaging Services

Vi kan hjälpa dig att skapa nya förpackningar för dina kunder eller förbättra deras nuvarande lösningar och på så sätt skapa hållbara och lönsamma affärsrelationer.

  • Förpackningsinnovation
  • Förpackningsoptimering
  • Utbildning & workshops

inspiration

Tvåbladig brun Billerud QuickFill® SE 80 + 80g för 50 kg cement

Holcim använde sig av tvåbladskonstruktion, 90 + 90 g/m2, för sina femtiokilons cementsäckar.

Utmana ditt ekologiska avtryck

En stor del av vårt avfall är tyvärr inte komposterbart, och bör heller inte hanteras som sådant. Det tar i själva verket mycket längre tid än vi...